Strategii pariuri sportive – bune pentru femei cand le fac barbatii


ImageO categorie total diferita de amatorii de mocaciuni sunt jucatorii la pariuri sportive, focusati mai degraba pe pasiunea pentru fotbal si de adrenalina pe care ti-o da asteptarea fluierului final. 

Barbatii adora sa se intreaca, sa intre in competitie si sa isi masoare inteligenta, intuitia si diversele strategii de castig. O competitie in care noi, fetele, nu avem ce cauta, din punctul lor de vedere. E penibil sa te masori de la egal la egal cu o femeie, nu? 

Stiinta intr-ale fotbalului, deprinsa din talk show-urile de la canalele TV de profil dar si din meciurile nenumarate pe care le-au urmarit e strategia pe care mizeaza cei mai multi. Din nou noi suntem excluse dn start. E lucru stiut ca barbatii se mega mauza de prstioarele pe care le spunem noi atunci cand vizionam cu ei vreun meci de fotbal. 

In ce fel insa ne ajuta pe noi indeletnicirea lor de timp liber? Pai inainte de toate, dace se intampla sa si castige, nu strica niste bani in plus, mai ales ca de entuziam s-ar putea sa te scoata in oras sa sarbatoriti. Asta daca nu cumva alege sa iasa la o bere cu baietii, ocazie cu care va discuta tot despre fotbal. 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: