Cum se mai relaxeaza IT-istii


O categorie aparte de oameni, care belesc ochii cel putin 10 ore pe zi la monitorul calculatorului si „se misca” doar in scaune ergonomice, adicatelea de la biroul personal pana la cel al colegului de proiect, IT-istii au mare nevoie de relaxare. Mai ales cand se apropie dead-line-ul.

Cei de la Efleuraj vin cu solutia salvatoare. Masaj la birou, adica o sedinta de 10-15 minute dupa care te vei simti ca un z(m)eu. Dupa atatea ore, zile, saptamani, ani in care ai stat cocarjat regulamentar in scaunul de la birou, rasfatul unor maini iscusite ti se va parea o binecuvantare.

Sa nu se inteleaga gresit, nu doar cei din mediul IT  au voie la asa ditai rasfatu’, dar pe ei ii cunosc mai indeoaproape si le stiu bugurile din sistem. Sistemul muscular, la el ma refer:)

Buun, si vestea tam-tam este ca nu doar cei de la Google au parte de masaj la birou. Firma despre care v-am dezvaluit deja cate ceva, asa ca un fel de teasing, are puteri magice in brate, acelea de a minimiza riscurile aparitiei bolilor profesionale. E ceva, nu?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: