Despre cum ies din cerc


Da, stiu, scriu de pe in blog de kkt, fara mare audienta si fara mari perspective. E insa doar o chestiune de context. Sau cel putin asa imi place sa cred. Nu am vreun mare cult pentru bloggerii de la noi, mai ales ca sunt atat de putini pe care chiar merita sa-i iei in seama. Fara nici un fel de periaj, Chinezu‘ e unul dintre ei. Si cum stirea lunga e saracia cititorului, am sa intru in branza cu varful subtiet de atata ascutit al condeiului.

Ma aflu la varsta la care mintea mea a trecut de la “Probabil nu trebuia sa spui asta” la “La naiba, sa vedem ce-o sa se intample”. Pentru ca m-am trait. Cativa ani buni. 33 la numar. Nu mai cred in cai verzi pe pereti, dar asta pana la proba contrarie. Pana in momentul in care ma loveste in moalele capului. Ceea ce, teoretic, se poate intampla oricand.

Si daca tot trebuie sa scriu despre o calatorie initiatica, la mine e cat se poate de clar. Incepe cu mine. Sunt un om care invata mereu. Pe propria-i piele, de cele mai multe ori. Dar nu-i nimic, ne scuturam si mergem mai departe. Sunt un mic autodidact, care imi speriu mica comunitate (de la terasa din proximitate, de regula) cu inca o specializare la activ. Mai un Photoshop, mai un PHP, toate la nivel de tutoriale, deh. Ideea e ca n-am stare daca nu invat ceva. Nu e prea filosofic, stiu, dar asta ma tine in viata.

Da, si pe langa asta tanjesc dupa un colt de Peru. Nu ca ar exista vreo cat de mica sansa sa fac o asemenea calatorie in viitorul apropiat, dar ce ma costa sa  invat istoria, geografia si sfaturile de calatorie prin prafuitul Peru?

Pentru amatorii de calatorii legendare, Heineken are o mega provocare. Daca din intamplare aterizati pe acilea, puneti mana si scrieti si voi cate ceva. Luati aminte, Campania Calatori legendari in social media e sansa voasrta sa traiti o eperienta extrasenzoriala, quasi extraterestra si extraordinara.

Reclame

Un răspuns

  1. […] Chotronella – Si daca tot trebuie sa scriu despre o calatorie initiatica, la mine e cat se poate de clar. Incepe cu mine. Sunt un om care invata mereu. Pe propria-i piele, de cele mai multe ori. Dar nu-i nimic, ne scuturam si mergem mai departe. […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: