Colectezi selectiv, premii faine castigi


Iata ca cei de la Colecteaza Selectiv au vazut ei ca romanii nu sunt tocmai educati cand vine vorba despre colectare selectiva a deseurilor, asa ca au apucat taurul de coarne si au pus la cale mare campanie mare.

Sa vedem despre ce anume e vorba… Pai, e destul de simplu. Campania, numita sugestiv Ai colectat, Ai câştigat!, e un pas mare in educarea romanilor in a colecta selectiv, iar premiul cel mare consta intr-un superb Ford Ka. Nu pot sa nu observ, cu o doza de ironie, desigur, ca premiile tentante sunt cea mai sigura metoda de a-i responsabiliza pe romani. Pe de alta parte insa, astfel succesul campaniei este garantat.

Iata despre ce este vorba:

  • Campania se desfăşoară la punctele de colectare între 25 iunie şi 28 iulie.
  • Punctele de colectare selectivă din oraşele care participă la campanie se găsesc pe aceasta harta: Click Me!
  • ATENŢIUNE: “punct de colectare” = containere galbene, albastre, verzi pentru colectare selectivă.
  • Cei care vor aduce la punctele de colectare minim 10 deşeuri de ambalaje vor primi un tichet răzuibil pe care va scrie fie “Căştigator” (pix din carton reciclat, un evantai, o brăţară reflectorizantă pentru biciclişti, o minge de plajă, un frisbee, magneţi de frigider) sau “Continuă să colectezi selectiv“. Toate tichetele razuibile au un cod unic de identificare. Acest cod trebuie înscris pe siteul http://www.colecteazaselectiv.ro sau trimis prin SMS la 1899.
  • Marele premiu este un Ford Ka, ce va fi câştigat prin tragere la sorţi dintre cei care introduc codul de identificare de pe tichete pe colecteazaselectiv.ro sau care trimit SMS la 1899
  • Lista oraşelor care participă în acţiune : Alexandria, Satu Mare, Sibiu, Slobozia, Baia Mare, Craiova, Ploiești, Focșani, Roman, Arad, Deva, Mediaș, Sfântu Gheorghe, Târgu Jiu, Tulcea, Târgu Mures, Zalău, Bacău, Brașov, Cluj, Constanța, Iași, precum si sectoarele 1, 2, 3, 6 din Bucuresti.
  • Cat despre bloggeri, au si ei o campanie cu premii dragute, de vara, oferite tot de Colecteaza Selectiv. Mai sunt cateva locuri pana la numarul de 40 de bloggeri inscrisi. O noua campanie marca Blogal Initiative, pe final de iunie.
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: