Cum sa te simti ca in vacanta cand faci refinantare la B.C.R.


 

Cui nu-i place in vacanta? Eu, una, trag la jugul muncii de birou tot anul cu gandul la o vacanta. Deci, fara discutie, o vacanta acolo are puterea magica de a te motiva si de a-ti creste vertiginos moralul. Ei bine, ce legatura are asta cu refinantarea, veti intreba, probabil, voi. E simplu.

O rata lunara mica, combinata cu consultanta de specialitate, asa incat nu vei fi nevoit sa pierzi timp si nervi rasfoind peginile de internet ale bancilor de pe piata romaneasca. Specialistii de la B.C.R., caci despre acesta banca vorbim, iti usureaza simtitor povara, asa incat vei deveni peste noapte un client informat, fara a pierde timp pana sa extragi esentialul.

Dar, ca sa fiu mai explicita, iata care sunt, de fapt, punctele forte ale refinantarii cu B.C.R.:       – costuri de transfer zero (taxe notariale suportate de banca)

–  comision analiza zero

asigurarea imobilului gratuit, in functie de tipul creditului

–  posibilitatea de a mandata banca sa efectueze o serie de operatiuni de preluare a creditului de la banca finantatoare in numele clientului: acord de grevare cu alte sarcini.

–  premii client get client: clientilor care contracteaza un credit de refinantare in perioada campaniei li se va acorda un cupon de recomandare, prin care acestia pot realiza o recomandare.

Dupa cum se vede cu ochiul liber, comisioanele de la B.C.R. tind spre zero. So, why worry? Simte-te si tu ca in vacanta, in timp ce te refinantezi, desigur.

Cu acest post particip la un concurs pentru blogeri organizat de Chinezu prin Blogal InitiativeRevista Biz, si BCR la care daca aveti blog va invit sa participati. Salut initiativa celor de la B.C.R. de a se apropia de mediul online, ei fiind primii „grei” de pe piata romaneasca ce au exploatat aceasta nisa. Sper din tot sufletul sa iasa ceva epocal!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: