De ce m-as refinanta, frate


Stiu, eu sunt aia speciala, la fel cum tu esti ala specialu’, la fel cum el si ea sunt si ei aia speciali. De fapt, fiecare om are culoarea lui, asta ca sa nu dau in alte registre si sa zic „aura”. Ce mai, suntem diferiti. Nu ni se potrivesc tuturor aceleasi lucruri, asta e clar.

Ce putem insa face pentru a ne fi la toti bine si pentru a fi siguri ca luam cele mai bune decizii, caci despre asta e vorba, pana l aurma, in viata, este sa incercam, macar, sa fim fiinte rationale. Ce inseamna asta Simplu. Sa facem liste cu avantaje si dezavantaje inaite de a lua o decizie. Oricare.

Daca vreau sa ma refinantez, ce fac? Ma uit care sunt, de fapt avantajele refinantarii, cu ce anume m-ar ajuta ea.

In primul rand,  o rata lunara mai mica, efort financiar redus din partea ta, which is cool, nu-i asa? am asta vrem toti, oricat de diferiti am fi.

Pe urma,   un cost total al creditului mai mic, la care se adauga o suma imprumutata mai mare, prin posibilitatea de suplimentare a imprumutului initial, daca este cazul, in functie de veniturile realizate, destinatia creditului si garantiile prezentate.

La fel de bine suna si faptul ca beneficiezi de   un termen de finantare mai lung, prin posibilitatea de prelungire a termenului imprumutului contractat initial pana la perioada maxima oferita de banca la care se refinanteaza creditul

Pe urma, ai   posibilitatea refinantarii atat a creditelor sotului/sotiei, cat si ale coplatitorilor din contractul de credit care se refinanteaza, inclusiv costurile aferente creditului care se refinanteaza (dobanzi, comisioane lunare, comision de rambursare anticipata)

Si, cea mai tare faza:  poti cumula toate creditele intr-unul singur, un fel de all in one care te scuteste de multe batai de cap.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: