Cetateanul contrariat: Eu pe cine aleg?


Orice putem spune despre tarisoara noastra, numai ca nu are destule banci, nu. N-am stat sa le numa niciodata, dar sunt sigura ca asa ajunge la o cifra ametitoare. Aceasta fiind situatia data, intervine o problema: Eu ce banca aleg pentru refinantare. Ma transform intr-un cetetean contrariat, care umbla ca un titirez de la o banca l aalta, sau pun mana si ma informez?

Am doua posibilitati. Una, procedez prin eliminare. Invoc, adicatelea, motive si situatii din trecutul meu sau auzite de la altii din experienta lor cu bancile, ca doar se stie, vorba rea penetreaza masele mult mai rapid decat cuvintele de bine, si aleg banca cu cel mai bun renume. Acuma chiar o banca nepatata mi-e greu sa cred ca voi gasi.

Sau, doi, aleg, din oferta la refinantare a bancilor de pe piata, pe cea care mi se potriveste cel mai bine. Aceasta e solutia rationala de a alege, de fapt, atat doar ca presupune sa fii cu adevarat informat.

Cum nu s-a inventat inca  cea mai buna banca pentru toti clientii, caci fiecare banca ofera anumite avantaje pentru clientii sai, fie oferta atractiva din punct de vedere al dobanzii, al comisioanelor, sau chiar din punct de vedere al atributelor calitative (profesionalism in consiliere, durata analizei dosarului de refinantare), trebuie sa deschizi ochii mari cand faci alegerea. In functie de nevoile fiecarui client in parte, sunt banci care raspund mai bine acestor cerinte si se pot clasa in topul preferintelor clientilor. Promit sa revin cu un articol in care sa explic de ce sa alegi refinantarea cu BC.R., care sunt avantajele si comisioanele.

Cu acest post particip la un concurs pentru blogeri organizat de Chinezu prin Blogal InitiativeRevista Biz, si BCR la care daca aveti blog va invit sa participati. Salut initiativa celor de la B.C.R. de a se apropia de mediul online, ei fiind primii „grei” de pe piata romaneasca ce su exploatat aceasta nisa. Sper din tot sufletul sa iasa ceva epocal!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: