Cea mai cea afiliere. De la Sigma Net


Arata deja destul de bine, dar cateva schimbari, pe ici, pe colo, zic eu ca nu strica. Voi incepe cu observatiile de ordin estetic, cu detaliile de design asadar. NU imi place ca s-au folosit mai multe nuante de rosu in cadrul aceluiasi widget. Caramiziul de la background-ul de la logo pe de o parte si rosul vibrant de la fontul cu stroke alb. sa folosesti rosul e de impact, e drept, dar o nuanta era arhisuficienta in cadrul aceluiasi widget.

Ar fi binevenita o navigare cu adevarat intuitiva atunci cand accesam widgetul, asa ca un search box direct din widget ar usura semnificativ partea de cautare de produse, eventual cu varianta cautarii direct din browser, pentru comparatii.

Imaginile cu produselel de pe site ar trebui prezentate intr-o maniera mai atractiva, cu descrierea produsului sub poza, ca si Caption, cu elemente de deisgn care sa traga atentia – stelute, etichete cu „Nou”, „ieftin”, etc.

Poza cat mai clara a produsului, descrierea cu mnumele produsilui, numele brandului caruia ii apartine si modelul. Sub, ratingul acordat produsului respectiv si pretul intr-un font diferit de restul scrisului, pentru a-ti atrage atentia. Langa rating, se poate afisa numarul de review-uri de la consumatori sub forma de backlink.

O categorie cu Recomandari (produse recomandate) si una cu lichidari de stoc ar fi binevenite pe site.

Cuvintele- cheie ar trebui atasate pentru a aparea in functie de context. In plus, ar fi ancore pentru o sporire semnificativa a traficului pe site.

Prin acest articol particip la concurs. Bafta tuturor, including me, of course!
http://affy.sigmanet.ro/module/widget?type=2&w=200&h=600&aff=eb965cb44

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: