Cum sa traiesti fericit in Romania


In primul rand, nu te lasa afectat, abuzat, traumatizat de ceea ce vezi in jurul tau. De la dilemele otv-iste pana la mutrisoarele scarbite de viata ale vanzatoarelor si functionarilor.

Pasul doi:  nu te inregimenta pe la firme  8 ore pe zi. Fa din : „decat sa muncesc degeaba, mai bine stau degeaba” deviza ta in  viata. Adica, stai pe ajutorul de somaj.  Daca ti se pare ca nu-ti ajung banii, mai colaboreaza si tu pe domeniile pe care te pricepi o zi, doua pe luna. Nu mai mult, sa nu exageram. Ce ai mai putea face ca sa-ti treaca  timpul mai usor: participa la concursuri, tombole, loterii. Chiar daca nu castigi nimic, macar iti creste adrenalina. Mai simti si tu ca traiesti.

Pasul trei: dormi cat mai mult, mananca cat mai putin. Si bea cat mai mult. Asa iti mentii o stare aproape continua de  euforie. Un pont: cu cat mananci mai putin si stai mai mult in pat, te imbeti mai repede. Deci, mai ieftin.

Pasul patru: nu-ti face procese de constiinta. Lasa deoparte simtul civic si remuscarile cum ca nu faci nimic pentru societate. Astea sunt pentru fraieri. Tu poti mai mult.

Pasul cinci. In timpul in care nu esti beat, apuca-te de hackereala. E o activitate care-ti ridica self esteemul. Si foarte profitabila.

Intrebarea legitima care se pune este: si totusi, ce fac cand se termina somajul? Nu-ti face griji, se gaseste intotdeauna cineva pe care sa parazitezi. Daca n-ai o prietena cu bani poti incepe cu parintii. Stii pe cineva care sa fi murit de foame? Ei vezi?

Cu acest articol particip la concursul pentru bloggeri organizat de Acsel. Participa si tu!

Reclame

Un răspuns

  1. […] Ursan Andrici Cezar (doi) Florin Lupu Lacramioara M Zaza Addicted Alexandra Bohan Ciprian Nebunia Mara Tweet Tags: blog, […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: