Coltul Apple. Cu tehnologie de varf


Uniti-n cuget si-n simtiri, gadgetarii  de pe toate meridianele par sa-si spuna la unison acelasi lucru. Cand vine vorda despre produsele Apple, “Las’ sa fie la vedere, intr-un loc aparte, ca sa stim si noi”.

Dovezile supreme ale unor minti geniale, setate pe nisa IT, produsele Apple adicatelea,  se-ntelege, nu fac exceptie. Acesta este si motivul pentru care produsele cu pricina au nevoie de un loc special. Atat de special incat, odata ce ai pasit in el, sa traiesti senzatia ca tocmai ai intrat intr-un univers in care singura dimensiune valabila este cea virtuala.

As crea un environment cu totul si cu totul grafic, pereti imprimati cu desene care te hipnotizeaza, iluzii optice care-ti pun la grea incercare perceptia vizuala, ecrane cu animatii, totul pentru un mediu care da clar spre virtual. Plus ca si detaliile arhitectonice, atat cat se pot implementa intr-un magazin, ar fi deosebite. Coltul cu produsele Apple ar beneficia de o intrare boltita, ca un portal spre un alt univers. Peretii de dincolo de portal ar fi angulari, asimetrici, desenati cu motivele grafice descrise mai sus.

O muzica ambientala i-ar invalui pe toti cei care intra in universul Apple intr-o stare placuta, vecina cu visarea. Visare cu ochii deschisi insa, ba chiar larg deschisi, caci in fata lor se vor lafai in toata splendoarea, in lumina unor leduri futuristice, produsele Apple de cea mai noua generatie.

Cei care vor sa testeze tehnologia Apple, vor avea parte de un separeu, un fotoliu super confortabil si un pupitru, intr-o cabina transparenta, cilindrica, din sticla sau din plastic. Clientul se va simti acolo ca si cand el insusi ar sta la carma universului, mai ales ca in cabina vor exista efecte luminoase de diferite culori, ca pe o nava spatiala.

Acest post e in spiritul evenimentului de Deschidere iStyle Cotroceni. Cu el particip la un concurs, in speranta ca voi castiga Brevetul Apple Blogger. Wish me luck!!:)

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: