Site de muzica si filme


Uniti in cuget si-n simtiri, tinerii de pe toate meridianele par sa-si spuna la unison acelasi lucru. Cand vine vorba despre muzica noua si filme, “Las’ sa apara pe teava, ca sa stim si noi”. Cand vin acasa de la basket, job sau din pub-ul preferat, primul lucru e sa deschida paginile de net care ii intereseaza cu adevarat.

Ce te faci ca site pe nisa aceasta –  muzica online, filme online – sa atragi cat mai multi utilizatori? Simplu. Primul lucru, faci o interfata prietenoasa. Menu-bar-ul din partea de sus ar trebui sa fie mai colorat si mai vizibil.

Headerele de la articole arata prea disipat, neorganizat. Ar trebui sa fie in dreptul fotografiei si textul sa nu depaseasca lungimea fotografiei care corespunde articolului, pentru un aspect mai coerent si mai organizat.

De bun augur ar fi si niste sondaje in cadrul carora utilizatorii sa poata vota artistul preferat, piesa preferata etc. care sa apara pe partea laterala a paginii. Astfel, topkiss ar fi ceva mai interactiv si mai prietenos.

E o idee buna sa se pastreze fundalul alb pentru continutul web, e mult mai usor de citit asa, titlurile insa ar da bine cu un font colorat. Si bolduit, desigur.

Apropo de web content, e catchy, orientat spre targetul site-ului – tineretul consumator de internet. Poate ar fi binevenite totusi mai multe rubrici, una de fashion, editoriale etc.

Sper ca veti tine cont de sugestiile mele si va doresc spor la administrat. Si la multi ani!!

Reclame

Un răspuns

  1. orice site pe nisa aceasta, de muzica si flme, e bine venit.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: