Ce trebuie sa aiba un site de jocuri


Sa luam de pilda un site de Jocuri Online, ca sa facem analiza direct pe site. Am inserat si o poza cu home page-ul site-ului, pentru ca sa vedeti exact despre ce vorbesc.

Asaa. Sa incepem cu designul. Cat se poate de vesel, utilizand o cromatica”vizibila”, prietenoasa, pe tonuri de alb si portocaliu. Au inserat putina animatie, ceea ce faciliteaza viteza de incarcare a paginilor web, facand navigarea prin site intuitiva. Poate ar arata mai bine, vizual vorbind, daca ar renunta la formatul tabel, in care se acceseaza jocurile. E adevarat, sunt foarte multe si trebuie delimitate cumva, insa poate ar putea de exemplu sa faca un fel de tabla de sah, sa coloreze alb-portocaliu deschis backgroundul fiecarui patratel cu joc.

Un lucru care nu trebuie sa lipseasca oricarui site de jocuri este interactivitatea. Site-ul de care vorbim reuseste sa fie unul interactiv, atat prin afisarea la vedere a inregistrarii si autentificarii, cat si prin prezenta unui top jucatori, dar si a unor articole de timp liber si entertainment.

Partea de copywriting este si ea bine scrisa. Textul este minimalist, fara paranteze nefolositoare, dar foarte catchy, in sensul ca te invita sa afli mai mult.

Forumul nici el nu trebuie sa lipseasca de pe un site de  jocuri. Este o strategie de a mari competitivitatea, si astfel de a atrage mai multi jucatori, deci mai multi vizitatori pentru site. Asadar, punct ochit, punct lovit!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: