Mai ieftin ca o cola?


Noi,  romanii, ne consideram singuri pe lume. Abuzati. Lipsiti de protectie, cand vine vorba de autoritati. Iata ca nu suntem singuri. Cineva se gandeste la noi. Si la sanatatea noastra.  Nimeni altul decat Atila Cseke, tatuca de la minister. Atent fiind la ce ingurgiteaza romanii, ce i-a chitit lui mintea?

Sa puna accize pe saorme, dulciuri si cola. Asa, sa le stea in gat „viciosilor” cand or da ochii cu  nota de plata. Adica daca celalalt sector – ultimii oameni – tagma fumatorilor si a betivanilor plateste accize, astialalti de ce n-ar plati? Multumim pe aceasta cale lui tatuca de la minister pentru ca se gandeste la sanatatea noastra, a tuturor si ne ia de la gura placerile simple, dar vai, atat de perverse, ale unui gat de cola dupa o noapte de betie, sau ale unui hamburger facandu-si loc intr-o gura siroind a pofta.

Un lucru e sigur. Reclama aceea cu „mai ieftin ca o cooolaaa” va deveni istorie.

Reclame

Un răspuns

  1. […] si te feliciti ca ai asa ceva in casa si mai ales te bucuri ca n-au pus aia de la minister inca accize pe asa un balsam pentru un gat incins. Daca mai faci si un dus spartan, cu apa mai mult rece decat […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: