Fraiere, nu te iubeste!


„As dorii sa stiu si eu cum poti sa stii daca o femeie te iubeste….din moment ce eu ii ofer tot ce am eu mai bun..”

Da, baietica, go on, ofera-i in continuare tot ce ai tu mai bun. Atentie insa, limiteaza-te la cadouri si vireaza-i niste banuti in cont. Ca sa nu existe confuzii, papusa ta este cumplit de constienta de faptul ca esti un baiat de bani gata. Si ii ajunge sa stie asta despre tine. Cat despre calitatile tale ascunse..Pfff. Nu le-a descoperit inca. Si nici nu tine neaparat sa le descopere.

Ai devorat toate articolele de pe net in care ti se dadeau sfaturi si indicii cum ca daca te prezinta prietenelor ei, gata, te iubeste. Am o veste proasta pentru tine. Te prezinta ca pe un trofeu. Tu esti fraierul din spatele sedintelor ei prelungite de shopping prin mall. Nimic mai mult. Si-a pus de mult in garda prietenele.

Nu da bine pentru o femeie sa umble neinsotita.  Poate sa stea cu tine doar sa aiba cu cine sa piarda vremea, sa aiba pe cineva care sa o apere, sa o scoata in lume, sa apara insotita pe undeva, daca e dragoste o simti, o traiesti, o vezi.

O femeie care iubeste are grija de tine. Te monitorizeaza. Se simte vinovata cand te raneste si incearca sa se revanseze.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: