Despre dragoste la distanta si alti demoni


„Auzi, stii ce? ce-ar fi sa ne vedem mai rar? Sau deloc. Let’s put some yards between us „.

Sunt ele, relatiile la distanta iubiri autentice? Da, pana la un moment dat. Sunt insa cele mai chinuitoare si pierzatoare de suflete. Sunt relatii traite de unul singur, oglindite partial in celalalt. Relatii cu intors in somn de pe o parte pe cealalta, cu vise cu ochii deschisi, cu indoieli care se transforma in paranoia, cu gelozii infiripate din nimic, cu scrasnet de dinti si planset inabusit.

Suntem amandoi in aer,

dar in telecabine diferite.

Ca sa nu mai vorbim de faptul ca, la cateva mile fiind de sufletelul tau, ai tendinta de a exagera fiecare detaliu, ceea ce este intr-adevar un excelent exercitiu de imaginatie, dar si un cosmar.

Ceva esential lipseste din aceste relatii pe care indraznesc sa le numesc nefiresti. Fericirea. Unde este fericirea in toata aceasta ecuatie? Unde sunt valurile de caldura cand iti tii sufletelul in brate?

O imbratisare face mai mult decat o mie de cuvinte. Spuse la telefon sau pe mess sau pe oricare alta cale de comunicatie. Declar relatiile la distanta relatii contra naturii, facute pentru masochisti si visatori care la un moment dat se vad nevoiti sa-si abandoneze pana si visul. Ce poate fi mai trist de atat?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: